God Jul!

Härmed vill jag önska alla en riktigt God Jul!



Det blev Uppsala i fredags ändå..typiskt så hittade vi inte julklappen till mormor men det blir ett hemmagjort presentkort till henne. Ungefär som ett löfte att hon ska få prylen efter jul istället :)
Hjälpte till på bageriet medan vi väntade på föräldrarna skulle sluta.
Syster sov över fredag kväll till söndag. Jättemysigt att bara vara med henne och prata om allt och inget.

Igår blev det dammsugning och städning av hela lägenheten. Jag moppade även golvet i köket. Det kändes kanon när det var färdigt sen. Jobbade en - två timmar och sen blev det tv-maraton resten av kvällen.
Hade beställt Bones säsong 3, började se den i söndags kväll och drygt ett dygn senare så har jag gått igenom alla avsnitten.

Idag har jag varit till affären allt för att hämta de allra senaste julklapparna. Sett hela första säsongen av Private Practice
Och snart är det dags för Bingolotto Uppesittarkväll. Har lovat mormor att hålla henne sällskap. Det har faktiskt blivit ett mysigt program efter Lotta tog över :)

Väntar även att föräldrarna slår en signal och talar om ang julafton. Det är tänkt att vi som familj ska fira vid sommarstugan..för dryga en vecka sen så pyntade jag och mamma. Men eftersom de jobbar sent i Uppsala ikväll. Forsa stänger inte förrän kl åtta och sen ska de ju städa undan, räkna dagskassan o.s.v.. Så jag är osäker om de "orkar" köra ner till sommarstugan ikväll..syster har sina förhoppningar men det återstår att se.
Det skulle ju vara mysigt att vakna upp där julaftonsmorgon..äta risgrynsgröt med kanel vid köksbordet..och bakom ens rygg så knastrar brasan så där mysigt.

Merry Christmas..

Sen något att fundera över..


"Kloka männsiskor talar om idéer


Medelmåttor talar om händelser


Idioter talar om andra människor "

Allmänt | | En kommentar |
Upp