September

7 dagar har gått av september månad, och världsnyheten att jag har blivit sambo har spridit sig ;)
Adressändringen gick igenom den 1 september, och nu återstår lite möbler som jag vill ha in i vår söta etta.

Den 2 sept så förtidsröstade jag, skönt att ha det gjort.
Såg idag när jag var på väg hem från Sthlm att de var flertalet människor som valde att förtidsrösta på centralen i Sthlm innan de gav sig iväg t
ill sitt.

Har haft min beskärda del av sjukdom sen sist, både en rejäl förkylning, hosta (pågick i flera veckor) och mensvärk som man aldrig glädjs åt.

Har spenderat en helg i augusti i Örebro, besökte syster, spelade minigolf på Gustavsvik camping, och självklart en bio som det alltid blir i Örebro :) Bröderna Karlsson, den var sevärd..
E sjukt sugen på att få se Salt alt. Trollkarlens lärling..

Nu i helgen var det Dövblindas dag i Härnösand, åkte upp med en gemensam buss som startade från Örebro, passerade Sthlm och Uppsala. Temat för helgen var Helen Keller, en berömd kvinna som mot alla odds fick lära sig teckenspråk, och kunde ta del av samhället och hon hann även resa till flera delar av världen för att hjälpa människor i samma situation. Jag har fått berikat mig mkt :) söndagen ägnades åt styrelsemöte och allt som hör till. Skönt var det att få komma hem till Uppsala igen, och zöta sambon Andreas (L)

Igår väntade jag två timmar i onödan. för att få reda på att jag inte kunde genomföra ett balansprov eftersom jag bar kontaktlinser och jag hade inte med mig mina vanliga glasögon. Fast saken är den att jag kan inte göra undersökningen med glasögonen heller. Så jag undrar om det går att genomföra nästa gång. Hrm..
Allmänt | | Kommentera |
Upp