En dag kvar...

av novembermörkret, sen går vi mot ljusare tider igen då första december knackar på dörren.
Då blir det äntligen dags att ta fram adventskalendrarna och svts julkalender börjar osv.
Fast jag tyckte julkalendrarna på tv var bättre förr, vem minns inte trollskogen t.ex.??

Jag insåg när jag höll på med min girlang på balkongen, hur vi måste ta vara på varandra och insupa den härliga/mysiga stämning som är just så unikt för årstiden och familjehögtiden.
Har sett denna girlang sen i lördags kväll lysa på min balkong, och den är så vacker i novembermörkret.
Sprider sitt klara ljus och härskar över mörkrets vrår.

Helgen har jag varit bortbjuden på middag två dagar i rad, först fredagen då blev det tre rätters hos en bekant som är känd för laga riktigt god och MYCKET mat. Och det var bara att inse fakta, paret har masserat familjen sen jag var litet barn, och när de fick höra ang min försämrade hörsel så ville de att jag skulle komma med och få en rejäl behandling och samtidigt god mat.
Jag hade hela fem kotor på sniskan, vi har ju 7 kotor i ryggen. Jag upplevde ljudet efter som mer klarare än på länge. Huvudvärken var borta och jag hade en ny rygg igen.
Lördagskvällen tillbringades med familjen i föräldrahemmet, vi firade föräldrarnas silverbröllopsdag i förskott med en flaska champagne, och rådjursstek med wokade grönsaker och sist men inte minst glass :D
Söndagen flöt i slapphetens tecken, blev sen frukost följt av besök i sommarstugan som behövde lite omtanke, och blommorna fick lite omvårdnad. Sen fick man skjuts hem när ändå syster skulle tillbaka till Örebro.

Nu längtar man till fredagskvällen då en av två konserter blir av. Syster, jag och mamma ska se Backstreet Boys på Hovet. Sen avslutas kvällen i en hotellsäng i Uppsala. För att på lördagen ströva i julhandelns uppsala för att finna några julklappar :)

Allmänt | | En kommentar |
Upp