Imorgon...

då åker jag mot nästa resa..ska nämligen till Wiik Folkhögskola som ligger utanför Uppsala och lära mig punktskrift från grunden. Det är något som jag har velat att göra sen jag var 20..och för drygt 2 månader sen anmälde en kompis mig till kursen..jag har ännu inte packat väskan och hittat alla informations och välkomstbrev som jag har fått men jag vet hur jag ska ta mig till Uppsala och när jag ska vara där för att möta kursledarna och det är ju i alla fall något :)

Kursen kommer att pågå fram till söndag eftermiddag, jag anar att jag kommer vara slut i mina fingertoppar efter den här intensivkursen..det är meningen att kursen kommer att fortsätta på distans senare och det tycker jag är ett bra initiativ för att hålla kunskapen vid liv. Jag hoppas att mina förväntningar motsvaras och att det blir minst lika roligt som min tidigare kurs som jag va på i slutet av februari.

Har mycket grejer som står på min att göra lista ..men jag skjuter alltid på grejerna..men jag ska ta tag i dom jag lovar en dag :)
Allmänt | | En kommentar |
Upp