Besvikelse

Man kunde ju tro att du skulle ta ansvar
Man kunde ju önska att du stod för ditt ord
Men tydligen så får man sköta det själv ändå
Jag trodde på att delegera och att fördela ansvaret
Men tjii fick jag

Idag är jag besviken..och det är efter en längre frustration att jag nu inte orkar att vänta längre
Jag tar itu med det på egen hand.
För att jag ska kunna ha en fridfull semester...

Idag har jag träningsvärk i vänster axel och det stramar upp mot nacken, men jag försöker att tänka på att inte ha axlarna uppe vid öronen och att alltid sträcka/stretcha mina ömma muskler i överkroppen.
Jag går på helspänn 24/7 allt för att inte missa synintryck och hörselintryck ändå missar jag säkert 50% iaf av det som sker. Väldigt frusterande att kroppen aldrig ska kunna slappna av och varva ned någon gång.
Den enda gången jag är helt avslappnad det är när datorn är avstängd, mina "öron" är urtagna, dörren är stängd och låst. Den dag då jag inte har några förväntningar på mig, det är då jag avslappnar av..men av veckans alla sju dagar så är det sällan en hel dag som jag kan ägna mig åt detta. Jag får vara glad om det blir 1 - 2 timmar om dagen.

"Sthlm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu åldrad i ungdomlig grönska öarnas stad är du.."
Idag är jag på kansliet, har avbokat ett möte för att ta itu med några arbetsuppgifter som har legat på hög för at jag trott att någon annan har tagit itu med det.
Senare så ska jag på utvecklingssamtal med chefen då jag ska prata om min kommande förslag till semester, mina styrkor resp svagheter med jobbet.. Wish me luck :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp